Telf: 937805533    Correu: esc-crespinell@xtec.cat
Escola d'educació especial - Cooperativa de mestres

L’escola d’educació especial CRESPINELL SCCL és una escola d’educació especial privada i concertada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, essent el seu representant legal la «Societat Cooperativa Catalana Limitada Crespinell», cooperativa de treballadors. El nostre centre ha estat declarat entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre.

L’any 2002 vàrem ser guardonats amb el Premi Catalunya d’educació 2002 pel projecte de col·laboració amb l’escola ordinària EP Lanaspa-Giralt.  El mes de maig de 2016 hem rebut el Premi Ensenyament 2016 de la Fundació Cercle d’Economia i l’Obra Social La Caixa pel projecte inclusiu amb l’escola EP Lanaspa-Giralt i l’INS Montserrat Roig. Amb més de 35 anys d’existència al centre de Terrassa, som una escola laica i catalana.

Som una escola democràtica, defensem el pluralisme i respecte dels valors democràtics i la no discriminació per discapacitat, cultura, religió, creença, sexe, grup o classe social.

Som una cooperativa de professionals. Ser una escola cooperativa implica uns trets d’identitat que se sustenten en uns valors: la democràcia, la solidaritat i la cooperació.

Aquests valors es vinculen amb un model d’escola que defensa uns ideals concrets en la manera de fer pedagogia: el treball cooperatiu impregna els diferents components de la comunitat educativa.