10è TORNEIG de TENNIS ADAPTAT del CD TERRASSA HOCKEY

El proper diumenge 6 de novembre se celebrarà a les instal·lacions del CD Terrassa Hockey la 10a edició del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual.
Des de les primeres edicions els centres d’atenció especial Prodis, Fupar, Escola Crespinell i Atendis estem directament relacionats en l’organització d’aquest Torneig.
En aquesta edició tan especial, ja que són 10 anys promocionant el tennis en els centres, volem que tots els participants gaudeixin d’un dia de tennis amb moltes sorpreses que s’aniran desvetllant en el decurs de la jornada. Us podem avançar que hem recuperat el tradicional dinar de les primeres edicions, on participants, tècnics i familiars, en finalitzar el torneig ens reunim al restaurant del club en un dinar de germanor, a més dels jugadors/participants de l’Escola Adaptada de Tennis del CD Terrassa Hockey, que són dels centres Fupar, Prodis, Atendis i Escola Crespinell, també comptarem amb participants d’altres centres i que habitualment participen en aquest torneig. Esperem arrivar als 75 participants en l’edició d’aquest any.
Els organitzadors del Torneig són els Centres Fupar, Prodis, Escola Crespinell ,Atendis així com el mateix CD Terrassa Hockey.
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera, la botiga d’esports Benitosports i la Federació Catalana de Tennis.